top of page

BIBLIO

HET MODULAIR MEUBEL 

Mooi om te zien welke mooie en unieke interieurs er kunnen gemaakt worden met Biblio, het modulair meubelprogramma. Door enkele modulen samen te brengen tot een harmonisch geheel wordt op een industriële wijze maatwerk verkregen. De verschillende afmetingen en uitvoeringen van de modules van  Biblio maken het mogelijk om haast iedere ruimte de gewenste functie te geven.

Biblio, met zin voor detail. Modulariteit en flexibiliteit combineren voor een strak en lineair ontwerp. Werkt met verschillende materialen, texturen en kleuren. 

Heeft u nieuwe inrichtingsplannen … onze interieur-mensen bieden u graag een ontwerp aan dat tegemoetkomt aan uw wensen.  De modulaire opbouw maakt immers ontelbare unieke opstellingen mogelijk. Kom in onze toonzaal verschillende realisaties ontdekken en wees verwonderd over de afwerking en haar prijszetting.

BIBLIO.

HOME-OFFICE & BOEKENKASTEN. 

Steeds meer mensen wensen thuis een plaats om aangenaam op computer te kunnen werken of te ontspannen.  We houden steeds meer contact met vrienden en familie via social media of werken van thuis uit. Dit heeft ertoe geleid dat steeds meer mensen een bureau integreren in hun leefruimte.  Wij hebben hiervoor talrijke oplossingen. 

Ervaar nu de mogelijkheden om in uw woonruimte een aangename bureau te integreren zonder er de warme huiselijkheid te verliezen. 

Oplossingen voor boekenrekken, een mooie plaats voor geschenken en herinneringen aan leuke vakanties, transparante roomdividers,  creatieve oplossingen om uw TV te laten verdwijnen in uw interieur  .... enz. De Biblio-modulen in verschillende lakkleuren of houtafwerkingen maken dit nu mogelijk.  Werkt u liever met krasvaste, kleurvaste en gemakkelijk te onderhouden materialen .. ook deze vindt u in het Biblio gamma. 

UW EIGEN ONTWERP.

HOE PAKKEN WIJ HET AAN.

ONTMOETING

BIJ een eerste afspraak in onze toonzaal lichten wij in het kort de mogelijkheden toe.  Ver-volgens bespreken wij uw project; uw wensen en  het budget voor de (her)inrichting van de desbetreffende ruimte. 

ONTWERP

Als ontwerpers vertrekken wij vanuit de filosofie ‘Simplicity is the ultimate sophistication’. Wij maken een creatief voorstel, op maat van uw wensen.

OFFERTE

Uw project komt tot leven in 3D en u ziet meteen hoe u kan gaan wonen. Er wordt een afspraak gemaakt en de gedetailleerde offerte wordt toegelicht. 

bottom of page